torsdag 31 maj 2012

Nåjden-Vasastans BK 6-2 (1-2)

Nåjden tog på onsdagen säsongen första seger! Vår vana trogen så börjar vi matchen dåligt och efter 2 minuter stod det 0-2 på resultattavlan. Vi ändrar dock inte vår matchplan utan fortsätter rulla bollen bra och skapar ett flertyal klara lägen utan att göra mål. Innan första halvlek är slut lyckas ukrainaren Gustav Claesson reducera till 1-2. I halvtid känner vi oss konfidenta att vi kan vända på steken.

I början av första halvlek skadas Henke olyckligt och vi får sätta in Per Taffarel i målet istället. Efter att Vasastan fått ett rött kort kommer sedan islossningen vi alla har väntat på. Fem raka mål sista halvtimmen! Flera av dom högklassigt fotbollsgodis.

Hela laget visar en grym moral efter den olyckliga starten.

Glöm inte att gå in på statistikfliken för att se skytteliga m.m. Vi har nu inte mindre än fyra spelare i delad ledning i skytteligan på 2 mål var: