onsdag 21 december 2011

Statusrapport Nåjden

Kära spelare och ledare, här kommer en statusuppdatering om klubben i våra hjärtan.

Truppen 
Från förra årtes trupp har 21 spelare tackat ja till spel, 2 lutar åt ja, 3 är tveksamma och 3 har tackat nej. Vi har 1 klart nyförvärv och 7 spelare som är aktuella för förvärv. Summa kardemumma så ser det helt ok ut, men vi behöver fortfarande ett par gubbar till. Så sportgruppen ber alla göra ett krafttag i spelarrekryteringen. Läs mer om detta under "Truppen".

Inomhusträningar
Första inomhusträningen genomfördes 17:e december med bra intensitet och små pingislungor. Alla kommande inneträningar kommer genomföras i Farstahallen enligt nedan. Sportgruppen har valt att ha färre inomhusträningar i år och på lördag fm istället för tisdag natt. Vi hoppas att detta ska öka både uppslutningen och glädjen!

Lördag 7 januari 11-12
Lördag 21 januari 11-12
Lördag 4 februari 13-14
Lördag 25 februari 11-12
Lördag 3 mars 11-12
Lördag 17 mars 11-12
Lördag 31 mars 11-12

Ledarfrågan
Eftersom flera av Nåjdens trotjänare har valt att ta ett steg tillbaka inför nästa säsong behöver vi spelare som kan engagera sig i Nåjden i år. Sportgruppen idé är att flera spelare delar på uppgifterna, så blir inte jobbet så betungande. Det som behövs är:

- Tränare (Hålla i träningar och taktik inför/under match. Här kan det vara lämpligt med ca 3 spelare som delar på detta uppdraget.)
- Material (Ansvara för material för träning/match. Sportgruppen har fått klartecken från Mackan och Aspen med matchkläder, men vi behöver fortfarande folk som har hand om bollar, vattenfalskor samt medicinväska till träning och match.  .)
- General Manager (Ta ut lag tillsammans med tränare, kalla till match m.m. Här skulle behövas en gubbe till som kan tänka sig att hjälpa till.)
- Administration (Presidenten och Peter (Slaktarn) har har om medlemsavgifter, matchtider, förbundskontakter osv.)

Serien och matchtid
Vi kommer förhoppningsvis att spela våra hemmamatcher på söndagar kl. 16.00 på Hammarbyhöjden under 2012. Detta är inget spikat ännu, men vi kommer önska denna tiden. Preliminär seriesammansättning för vår serie enligt nedan:


H 5 M
Atletico Nacka FF
Boo FF, nedflyttad
FK Gunners United
Handelskamraternas IS
Ingarö IF
Kälvesta IoF FK
Mariebergs SK, nedflyttad
Nåjdens FK
Olympiacos FC
Sickla IF, uppflyttad
Vasastan BK
Vällingby AIK, uppflyttad


Har du frågor, idéer, nyförvärv, vill engagera dig mer: Kontakta Sportgruppen på 070-662 40 38.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar